Prachtprestaties van U12

Na amper 2 weken training stonden onze U-12 jongens voor een zware opdracht.

Kamp

Op zondag 13 augustus traden zij aan op het mooie tornooi in Dessel en op Moederdag 15 augustus stond het prestigieuze tornooi van De Kempen op het programma.

Op het tornooi van Dessel gingen achtereenvolgens Bilzen-Waltwilder, Dessel, Bornem, City Pirates en opnieuw Bornem (in de finale) voor de bijl. De strijdlust evenals het mooie en snelle spel van de jongens waren een lust voor het oog.

In de finale werd Bornem verslagen met 3-0. Nog een speciale vermelding voor onze doelman Louis, die geen enkel doelpunt moest slikken. Nathan werd verkozen tot beste speler van het tornooi.

Op het tornooi van De Kempen versloegen onze jongens Rupel-Boom, Berchem en De Kempen. Tegen Beerschot werd een gelijkspel behaald. Opnieuw viel op dat veel voetballend vermogen werd gekoppeld aan loopvermogen, snelheid en werkkracht.

In de halve finale werd Hoogstraten opzij gezet met 2-1, waarna in de finale Dender ons opwachtte. Na een bloedstollende finale van 30 minuten stond een 1-1 gelijkspel op het scorebord. In een nog meer zinderende strafschoppenreeks deed onze doelman Jatse zijn duit in het zakje door maar liefst 4 strafschoppen te stoppen. De ontlading na de overwinning bij onze jongens was enorm!!

Prachtprestatie van onze jongens tijdens beide tornooien.

Langs deze weg veel dank aan de (groot)ouders voor hun talrijke opkomst en enorme vocale steun!!!

 

Trainers en begeleiders Guy, Luc, Peter en Gunther

 

Dessel-winnaars:

Dessel 2

De Kempen-winnaars:

Dekempen