Ploeg van de week: U7

Vanaf deze week starten we op de website met een nieuwe rubriek. Ploeg van de week. Elke week gaan we proberen om een jeugdelftal in de kijker te zetten. 

De u7 van KFCT worden dit seizoen deskundig getrained door 2 train(ster)s. De ene is een bekende figuur in Turnhout, de andere komt van 't Stad. Waarom zij juist naar de parking is gekomen is ons nog niet duidelijk. Komt zij voor het goede voetbal of zitten er misschien mooie mannen op de parking ? We vragen het na!

Waarom zijn jullie dit seizoen de trainsters van de u7?

Greet: Het is altijd leuk om je eigen ervaring door te kunnen geven aan beginnende voetballertjes. Daarnaast is het een motivatie om aan een groep super enthousiaste kinderen nieuwe dingen te kunnen leren. De voldoening die je uit het werken met jonge kinderen haalt is fantastisch. Samen met de kinderen zetten we grote stappen.

Img 1813

Van links naar rechts bovenste rij: Warre nagels - mois Vangee - Warre Bertels - Devel Felix - Sami Sadoud - eljiah Jones - Levi vanwolputte en deligt wilson

Img 1785

Wat zijn de verwachtingen dit seizoen?

Kirsten: De spelers voldoende laten leren en plezier laten maken met het oog op een succesvol seizoen. Elk spelertje moet op zijn eigen tempo groeien en kennis maken met de echte voetbalwereld. In team en individueel, sociaal en cognitief groeien is het motto.

 

Ben je tevreden over de voorbereiding?

Greet: Natuurlijk is het in het begin aftasten. De spelertjes zijn nog klein, hebben nog niet in ploegverband gevoetbald.
Ook zijn vele families nog met vakantie, zodat we pas nu met de hele groep aan de slag kunnen. We zijn daarom al goed gestart met een wedstrijd tegen Antwerp. Vanaf volgende week kunnen we met de volledige groep werken en plezier maken.

Wat is jouw grootste wens voor dit seizoen?

 

Kirsten: Dat elk spelertje zowel op de trainingen als de wedstrijden veel voetbalvreugde mag beleven en zich individueel en in team kan verbeteren.

 

 

 

Zoals jullie kunnen zien is het een leuke bende deze U7. Wij hopen dat de trainers, ouders maar vooral de spelers dit seizoen veel plezier zullen hebben en vooral voetballend verder zullen groeien.

 

Volgende week zijn de U11 IP van Guy Franken aan de beurt!

Img 1793