• U10 Jorg
  • U10 Steven

De 3 ploegen brengen prima voetbal en de werking verloopt goed.

Zo speelden de U10 Bart het voorbije weekend tegen de voetbalschool van Edwin Steurs .. een kort verslagje:

Zaterdag ontvingen onze U10a de voetbalschool van Edwin Steurs. Vooraf redelijk onbekend maar hun resultaten spraken voor zich. Overwinningen tegen de elite van Dessel, gelijkspel tegen de Elite van Racing Genk. Dit in het achterhoofd voorspelde een leuke wedstrijd en vooral een extra uitdaging voor onze u10.

De wedstrijd zelf ging goed op en af. De jongens van Bart hadden veelal het overwicht en kwamen ook snel op voorsprong. Onder impuls van een sterke Wout liepen ze verder uit tot 4-0. Concentratieverlies achterin deed toch een beetje spanning terugkeren en we konden het laatste kwart aanvangen met een 5-2 tussenstand.

In dat laatste kwart bleven onze jongens het overwicht behouden en scoorden ze nog een zesde keer.

Na een geweldige eerste seizoenshelft waarbij onze jongens ongeslagen bleven kijken we ook de terugronde met hoge verwachtingen tegemoet. Deze start doet alvast het beste beloven.