Internationaal Paastoernooi voor onze U10

De U10 ploeg van KFC Turnhout is één van de 48 ploegen op het prestigieuze toernooi te Brussel (Schaarbeek).

001 7

Het voorbije weekend, 24-02-18, vond de loting plaats van 1 van meest prestigieuse tornooien in Belgie.

De voorbije maand probeerden een 100 tal teams door de kwalificatie heen te raken voor een plek op het hoofdtornooi dat plaats vindt tijdens het paasweekend.

U10-trainer Kevin kon één van de felbegeerde plaatjes bemachtigen voor dit tornooi waar dit jaar in de U10 categorie ploegen als West Ham United, Paris Saint Germain, SL Benfica, Olympic Marseille, St-Petersburg deelnemen. Tal van andere Europese topclubs en ploegen uit de Jupiler Pro League en Proximus league clubs zullen deelnemen.

In drie hoofdcatgeorieën U8-U9-U10 zal er op 3 dagen tijd minimaal 1 team uit 5 verschillende continenten deelnemen.

 

Onder goedkeurend oog van Leander Dendoncker verdween het logo van KFC Turnhout mee in één van de zes potten. Stamnummer 148 zat in pot 4, deze werd verdeeld over de 8 reeksen. Onze U10 vielen in groep D dat telkens aangevuld werd met teams uit de resterende potten waaronder pot 1 & 2 met de absolute topteams.

 

Onze U10 zullen het opnemen tegen de volgende ploegen: FC Kosova, SK Lierse, Union Luxemburg, Sparta Rotterdam (NL) en Cardiff City (ENG)

002 7

Het spreekt voor zich dat dit voor onze spelers een onvergetelijk avontuur zal worden. Een avontuur waar zowel een hoop herinneringen mee genomen zullen worden maar er ook de kans geboden wordt om als Turnhoutse voetballers zich eens te meten met de wereldtop en andere profclubs. Iets wat wij als modern vooruitstrevende club hoog in het vaandel dragen, is het voorzien van constante uitdaging en ervaring voor onze jeugdspelers en staff.

 

Lees meer ivm het toernooi: KLIK HIER

 

Good luck U10!