finales antwerpen - beker het nieuwsblad

Donderdag 5 mei 2016 spelen verschillen KFC Turnhout jeugd teams de finale van de “Beker Het Nieuwsblad” te Westerlo.

Nb 4

Alle wedstrijden gaan door op het hoofdterrein van VC Westerlo nl. ’t Kuipke (Adres: De Merodedreef 189 te Westerlo).

Aan alle KFC Turnhout supporters .. kom de kinderen aanmoedigen !

 

U9

Onze U9 spelen, onder leiding van trainer Jorg, hun finale tegen Rupel Boom. De wedstrijd start op 09:00h. Rupel Boom wist zowel Ternesse als Cappellen uit te schakelen, deze laatste wedstrijd werd met strafschoppen beslecht.

U11

De KFC Turnhout U11 hebben een sterk seizoen gespeeld. Trainers Mike en Danny wisten de kinderen te motiveren en sportief sterk te ontwikkelen. Om 11:00h wordt Cappellen de tegenstander van onze U11 groep.

U12

KFC Turnhout U12 staat voor de 3de maal op rij in de finale. Bornem is de tegenstanders van dienst, klokslag 12:00h kan onze U12 groep geschiedenis schrijven.

U13

KFC Turnhout U13 heeft progressie gemaakt. Tegenstander Antonia is een gekende sterke ploeg waar in het verleden nooit van werd gewonnen, kan U13 voor een kentering zorgen ? Laat het met z’n allen zien kerels om 13:00h.

U17

Het vijfde KFC Turnhout team is onze U17 groep. Dit team staat voor een moeilijke opdracht nl. Cappellen. In de voorronde werd nog met 0-2 verloren van Cappellen maar in voetbal is alles mogelijk. Kom onze U17 groep aanmoedigen om 17:00h.

 

Succes gewenst aan alle spelers en trainers + begeleiders !

Aan alle ouders vragen we een positief & enthousiaste houding waar onze kinderen fier op kunnen zijn !

 

Vanwege het jeugdbestuur