Een gezond en gelukkig 2016

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het tijd om even stil te staan bij wat we het afgelopen jaar hebben kunnen realiseren in onze geliefde club.

De fusie was voor onze gehele club een belangrijke gebeurtenis en had uiteraard zijn weerslag op onze jeugdwerking.
Het behalen van de derde ster in de Footpass , waardoor we onze jeugd Interprovinciaal voetbal kunnen aanbieden, zorgt ervoor dat we kwalitatief onze jeugdploegen kunnen tonen en geeft onze talenten de mogelijkheid zichzelf verder te ontplooien. Door de gedrevenheid van onze goed opgeleide trainers is het voor elke jeugdspeler mogelijk om zich binnen zijn of haar mogelijkheden ten volle in te zetten voor het spel dat ze allemaal zo graag spelen.
De jeugdspelers en de kwaliteit van hun opleiding staan daarom ook bij alle betrokkenen centraal en ik kan alleen maar de hoop uitdrukken dat we in 2016 kunnen verder gaan met het uitbouwen van onze club zodat we in de regio een echte referentie en inspiratie kunnen zijn voor de jeugd die graag in clubverband voetbalt.
Ik wens dan ook via deze weg iedereen :
Jeugdspelers, ouders , trainers, afgevaardigden, coördinatoren, bestuursleden én de vele vrijwilligers oprecht te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar en druk hierbij de hoop uit dat we samen in een geest van fairplay en verdraagzaamheid verder kunnen genieten van het voetbal dat onze jeugd ons geeft.
De beste wensen voor het nieuwe jaar en prettige feesten !

Dirk De Schutter

Jeugdmanager KFCT

Nj