Wedstrijddiners

Op zaterdag 7 maart 2020 speelt ons 1e A-elftal om 19.30 uur in het STADSPARKSTADION tegen K.VK.Wellen.

Voorafgaand aan deze wedstrijd zal het team van Gust van Heertum u opnieuw verwennen met een heerlijk samengesteld menu.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur in ‘DE REKRUUT(Steenweg op Gierle 113, 2300 Turnhout) voor het aperitief. Het voorgerecht wordt omstreeks 17.30 uur geserveerd. Na het clubdiner zien wij u graag terug in het Stadspark Stadion om samen naar de wedstrijd te kijken en na te borrelen in CLUB 148.

 

MENU

Krokante tongfilet met frisse kruiden, slaatje en huisgemaakte tartaar

***

Gemarineerde rundsspies op een bedje van Luikse boontjes met gebakken krieltjes en vleesjus

***

Lauwe brownie sensation met vanille roomijs

Deelnameprijs

De prijs voor dit avondvullend programma is € 55. Dit is inclusief water, wijn en bier, toegang tot de wedstrijd en Club 148, én voorbehouden parking aan het Stadspark Stadion. U kan op de dag zelf betalen of desgewenst ontvangt u van ons nadien een factuur.

Inschrijven?

Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk donderdag 5 maart 2020. Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar lieve.vanhoudt8@telenet.be of info@kfct.be. Geef in uw mail goed aan voor hoeveel personen u wenst in te schrijven alsook de namen van de aanwezigen.

 

Noteer ook onze laatste clubdiner van seizoen 2019-2020 in uw agenda:

26-04-2020        KFCT - Lyra Lierse Berlaar

Wenst u deel te nemen aan één van deze clubdiners? Hou dan onze website en/of facebook pagina goed in de gaten. Ontvangt u graag per mail een uitnodiging voor de clubdiners? Stuur ons dan een berichtje via info@kfct.be. Wij zetten u graag op de mailinglijst.

(*) Verplicht veld