Wedstrijddiners

BETREFT: Clubdiner KFCT – KFC Sint-Lenaarts

Op zaterdag 16 november 2019 speelt ons 1e A-elftal om 19.30 uur in het STADSPARKSTADION tegen KFC Sint-Lenaarts.

Voorafgaand aan deze Kempische derby zal het team van Gust van Heertum u opnieuw verwennen met een heerlijk samengesteld menu.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur in ‘DE REKRUUT’ (Steenweg op Gierle 113, 2300 Turnhout) voor het aperitief. Het voorgerecht wordt omstreeks 17.30 uur geserveerd. Na het clubdiner zien wij u graag terug in het Stadspark Stadion om samen naar de wedstrijd te kijken en na te borrelen in CLUB 148.

MENU

Pompoensoep met ambachtelijk gerookte zalm, lente ui en zure room

***

Everzwijnfilet met wintergroenten-stoemp en jagersaus

***

Krokante koffiebiscuit met mokka roomijs

Deelnameprijs

De prijs voor dit avondvullend programma is € 55. Dit is inclusief water, wijn en bier, toegang tot de wedstrijd en Club 148, én voorbehouden parking aan het Stadspark Stadion (bereikbaar via de hoofdingang van Sport en Handelsschool). U kan op de dag zelf betalen of desgewenst ontvangt u van ons nadien een factuur.

Inschrijven?

Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk woensdag 13 november 2019 via onderstaand formulier. Of stuur een e-mail naar lieve.vanhoudt8@telenet.be of info@kfct.be. Geef in uw mail goed aan voor hoeveel personen u wenst in te schrijven alsook de namen van de aanwezigen.

Tot ziens op onze club!

KFCT

Noteer ook volgende clubdiners in uw agenda:

14-12-2019        KFCT - SC City Pirates

02-02-2020        KFCT - KFC Zwarte Leeuw

07-03-2020        KFCT - KVK Wellen

26-04-2020        KFCT - Lyra Lierse Berlaar

Wenst u deel te nemen aan één van deze clubdiners? Hou dan onze website en/of facebook pagina goed in de gaten. Ontvangt u graag per mail een uitnodiging voor de clubdiners? Stuur ons dan een berichtje via info@kfct.be. Wij zetten u graag op de mailinglijst.

 

(*) Verplicht veld