Wedstrijddiners

Beste commerciële partner, sympathisant en supporter,

 

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan.  Wekelijks strijden onze jeugdploegen voor de winst in hun competitiewedstrijden. Op de Leemshoeve wordt tijdens trainingen hard gewerkt aan onder andere (trap)techniek, balgevoel, conditie en teamgevoel. Want de jeugd is onze basis. En daarom zetten wij hen graag in de kijker.  Aanstaande zaterdag 21 september, om 18.15u worden alle jeugdploegen aan u voorgesteld in het Stadsparkstadion.  Dus allen op post!

Ook het 1e elftal is goed begonnen aan het seizoen. Met 5 op 9 punten hebben ze de start niet gemist.  Wij hopen wekelijks veel supporters te zien langs de witte lijnen, zowel in het Stadsparkstadion als op verplaatsing. Want een team zonder supporters is als voetbal zonder bal. Dus haal jullie blauw-witte vlaggen van onder het stof vandaan en kom onze jongens mee aanmoedigen.

 

Ook dit seizoen organiseren wij weer verschillende clubdiners die door zullen gaan in brasserie Rekruut of in het Stadsparkstadion.

Noteer alvast volgende clubdiners in uw agenda:

19-10-2019        KFCT - K. Witgoor Sport Dessel

16-11-2019        KFCT - KFC Sint Lenaarts

14-12-2019        KFCT - SC City Pirates

02-02-2020        KFCT - KFC Zwarte Leeuw

07-03-2020        KFCT - KVK Wellen

26-04-2020        KFCT - Lyra Lierse Berlaar

 

Wenst u deel te nemen aan één van deze clubdiners? Hou dan onze website en/of facebook pagina goed in de gaten. Ontvangt u graag per mail een uitnodiging voor de clubdiners? Stuur ons dan een berichtje via info@kfct.be. Wij zetten u graag op de mailinglist. 

Tot snel op onze club!

 

KFC Turnhout