KFCT nodigt u uit voor een testtraining?

Indien je aangesloten bent bij een andere club dien je onderstaand formulier door uw aangesloten club te laten ondertekenen.
Enkel en alleen wanneer je dit formulier laat invullen en ondertekenen ben je verzekerd.

Downloads

U KRIJGT EEN UITNODIGING OM TE TESTEN BIJ EEN ANDERE VERENIGING ? HOE GA JE DAAR MEE OM?

Voor je zoon/dochter, die binnen onze jeugdwerking de nodige erkenning krijgt, kan het een ervaring zijn wanneer hij/zij de kans krijgt om even te gaan ‘testen’ bij een andere club. Indien bepaalde richtlijnen worden gerespecteerd, zal KFCT meestal toestemming geven, ook al houdt dat voor de KFCT Jeugdafdeling mogelijk gevolgen in. Op dezelfde manier belanden er immers ook bij óns spelers die voordien elders aangesloten waren. Wanneer je kind vandaag gelukkig is binnen de KFCT-werking, moet je eigenlijk niet ingaan op een uitnodiging tot test bij een andere club want er is geen reden toe. Zelfs indien ‘echt grote’ clubs belangstelling laten blijken, moet je ook niet vanzelfsprekend vertrekken van de idee dat je zoon op een hoger niveau ‘moet’ gaan spelen. De coördinatoren van KFCT staan steeds ter beschikking om over dit thema te overleggen. 


We horen vaak: “Mijn kind mag zelf beslissen waar het gaat spelen”. Het is toch ondenkbaar dat een kind van bijvoorbeeld 8 jaar, zelf met kennis van zaken kan beslissen bij welke club het de grootste voldoening zal hebben van zijn opleiding. Ouders moeten in dat geval hun verantwoordelijkheid zelf nemen en hun kind begeleiden bij de keuze van zijn club. 


Testen bij andere clubs kan alleen maar met toestemming gebeuren. Deze toestemming wordt gegeven door de coördinator en dient ondertekend te worden door de secretaris. Als jullie je hier niet aan houden dan zijn jullie niet verzekerd! 


Verder kan er alleen deelgenomen worden aan talentendagen, trainingen, wedstrijden, trainingssessies en dergelijke bij andere clubs of andere verenigingen als jullie geen activiteiten hebben binnen KFC Turnhout. Jullie worden steeds verwacht op onze eigen activiteiten. Jullie houden ook best rekening met het feit dat jullie kind ook af en toe rust kan gebruiken. 


Er worden GEEN testen toegelaten VOOR EIND JANUARI 2017 !

 

VOORWAARDEN OM TE GAAN TESTEN:

  • Schriftelijke uitnodiging van de geïnteresseerde vereniging
  • De activiteit mag niet samenvallen met een KFCT activiteit van elke aard
  • De schriftelijke uitnodiging moet ondertekend worden door één van de coördinatoren

VOORWAARDEN OM TE GAAN TESTEN:

  • U bent als speler NIET verzekerd: gebeurt er iets op weg naar, tijdens of na de test dan zal KFCT niet tussenkomen in de kosten.